Autorius: vilens43 | 12 spalio, 2011

“Skanėja“ produkcija

Viena iš “Skanėja“ maisto produktų linijų – tai sausi pusryčiai – aukščiausios kokybės produktas, puikiai tinkamas kasdieniniam pusryčių stalui sveikai gyvenantiems ir norintiems išsaugoti puikias kūno linijas žmonėms. Į sausų pusryčių sudėtį įeina šešios svarbiausios maisto sudedamosios dalys: baltymai ir riebalai, angliavandeniai, ląsteliena, mineralinės medžiagos, vitaminai (A, C, D, B1, B2, B6, B12). Dėl originalios sausų pusryčių gamybos technologijos išsaugomos visos vertingos grūdų savybės ir maistinės medžiagos.

Dribsniai su obuoliais ir abrikosais “Skanėja“


Sudėtyje yra kviečių (34%), avižų (20%) bei kukurūzų (6%) dribsnių. Šį derinį puikiai pagardina razinos (30%),  džiovintų abrikosų (6,5%) bei obuolių (3,5%) gabaliukai. Grynasis kiekis450 g.

Produkto maistinė vertė (100 g):
baltymų 8,01 g
angliavandenių 71,05 g
riebalų 2,36 g
Energinė vertė 328 kcal

Dribsniai su egzotiškais vaisiais “Skanėja“

Sudėtis įvairesnė, palyginus su aukščiau esančiu produktu: avižų (20%), kviečių (30%), kukurūzų (4%) bei ryžių (6%) dribsnių derinys su razinomis (20%), papajų (8%), ananasų (6%) kubeliais bei bananų (6%) traškučiais. Grynasis kiekis450 g.

Produkto maistinė vertė (100 g):
baltymų 7,8 g
angliavandenių 70,8 g
riebalų 4,1 g
Energinė vertė 346 kcal

Dribsniai su džiovintais vaisiais “Skanėja“

Sudėtis: avižų (24%), kviečių (24%) ir miežių (24%) dribsniai. Grūdų mišinys paįvairintas razinomis (16%), ananasų kubeliais (6%) bei bananų traškučiais (6%). Grynasis kiekis500 g.

Produkto maistinė vertė (100 g):
baltymų 8,6 g
angliavandenių 65,7 g
riebalų 4,4 g
Energinė vertė 355 kcal

Dribsniai su riešutais ir razinomis “Skanėja“

Sudėtis: avižų (24%), kviečių (24%) ir miežių (24%) dribsniai. Mišinyje taip pat yra razinų (16%), žemės riešutų (6%) bei saulėgrąžų sėklų (6%). Grynasis kiekis500 g.

Produkto maistinė vertė (100 g):
baltymų 11,2 g
angliavandenių 66,3 g
riebalų 8,3 g
Energinė vertė 373 kcal

 
Šie “Skanėja“ sausi pusryčiai yra tikrai verti Jūsų dėmesio, kadangi rinkoje panašių analogų (lietuviškų produktų) nelabai įmanoma aptikti. Šiuos produktus galima virti tiek vandenyje, tiek piene, o taip pat skanu valgyti apliejus jogurtu, pasukomis ar kefyru ir palaikius keletą minučių tam, kad dribsniai išbrinktų. Skanaus!


Parašykite komentarą

Kategorijos